Müzisyen Umut Emre Aytekin, McDonald’s’ta Yaşanan Tartışma Sonucu Hayatını Kaybetti

Döve döve vahşet

Müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte Güngören Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki McDonald’s’a gittiği sırada yaşanan talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybetti. Aytekin’in kasaya doğru yönelmesi esnasında yan masada oturan Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. ile arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma giderek şiddetlenerek fiziksel bir saldırıya dönüştü.

Aytekin, iki saldırganın saldırısı sonucu yere düşerek dayanılmaz bir şekilde dövüldü. Nişanlısı Zeppin, Aytekin’i korumak adına müdahale etti. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Aytekin, Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Aytekin hayatını kaybetti. Saldırganlar ise müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., olay yerinden ayrıldılar. Ancak, bir süre sonra tekrar olay yerine dönerek Aytekin’in başında bekledikleri gözlendi. Ardından ikili, restorandan ayrıldı. Polis tarafından yakalanan saldırganlar, adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Aytekin’in cenazesi için Adli Tıp Kurumu önünde toplanan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Aytekin’in dayısı Ahmet Kıvrak, babasının haberi almasının ardından kalp krizi geçirdiğini ve hastanede tedavi altında olduğunu belirtti. Aytekin’in arkadaşı Eren Tunçer, “Emre hiçbir şekilde böyle bir durumu hak etmedi. Kimseyle problemleri olmazdı. Müziğe olan sevgisiyle tanınırdı ve yıllardır bu işle uğraşıyordu. Nişanlısıyla evlenmeyi planlıyordu ve bu nedenle para biriktiriyordu” şeklinde konuştu.

Aytekin’in nişanlısı Maria Zeppin, saldırganlarının kendisine kötü bir şekilde konuştuklarını belirten bir ses kaydı yayınladı ve “Emre yanlarına gidip neden kötü konuştuğunuzu sorduğunda kahve almaya gittiği esnada her şey karıştı. Emre’yi çok seviyordum, evlenmek istiyordum” dedi.