Narin Cinayeti İle İlgili Gelişmeler

Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış

Narin’in Cinayeti İle İlgili Şüpheli Şahıslar Adliyeye Sevkedildi

Hediye Güran, geçtiğimiz gün gözaltına alınmış ve gözaltı süresi uzatılarak adliyeye sevk edilmiştir. Fuat Güran’ın eşi olan Hediye Güran, köydeki elektrik kesintisi ve yangınlar ile ilgili sorgulanmaktadır. Jandarma tutanaklarına göre onlar suçlanarak tutuklandı. Fuat Güran, “Delilleri yok etmek ve suçluyu kayırmak” iddiasıyla tutuklandı. Ayrıca Salim Güran’ın aracı, içinde Narin’in DNA profili bulunarak Fuat Güran’a ait çıktı.

Hediye Güran ile ilgili soruşturma, Narin’in evine iki kez ziyaret ettiği günlerde odaklanıyor. Tanıklar, Narin’in evine gidildiği saatlerde Hediye Güran’ı görmüşlerdir. Jandarmadaki ifadesinde ise henüz detaylı bilgi verilmemiştir. Ancak, savcılar Hediye Güran’a o gün evde ne yaptığını sorgulamaktadır. Bu sırada abisi Enes Güran da ifadesinde evde uyandığında annesi ve yengesi Hediye Güran’ı gördüğünü aktarmıştır. Savcılık şimdi, olayın ayrıntılarına ışık tutacak sorular sormaya hazırlanmaktadır.

Melike Güran, Narin’in babasının amcasının kızı olarak tanıtılmaktadır. Melike, savcılıkta Narin’in kaybolduğu gün yaşanan olayları anlatmıştır. Melike’nin ifadesi, olayın gelişimine dair yeni detaylar ortaya koymuştur. Teyzesi tarafından yapılan suçlamalar hakkında ise Melike sessiz kalmıştır. Bu süreçte serbest bırakılan kuzenler İsa ve Şeyma Kaya ise savcılığın sorularını cevapladıktan sonra serbest kalmışlardır.

Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında yaptığı açıklamada, İstanbul ve Diyarbakır Adli Tıp Kurumları’ndan alınacak raporların beklendiğini belirtmiştir. İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemeler sonucunda Narin’in boğazının sıkılarak öldürüldüğüne dair net tespitler yapıldığı iddia edilmektedir. Amcanın aracında bulunan ve Narin’in DNA’sına ait olan sıvının analizi devam etmektedir. Detaylı incelemelerin ardından suçlunun kim olduğu belirlenecektir.