Narin Güran Cinayeti: Yeni Gelişmeler ve İfşaatlar

Bütün gece plan mı yaptılar! Yeni iddia: Narin bir gün önce ‘gördü’ ertesi gün öldürüldü

8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma genişliyor

Kamuoyunda infial yaratan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili devam eden soruşturmada yeni gözaltılar ve bulgular ortaya çıkıyor. Son olarak Narin’in yengesi ve kuzenleri gözaltına alındı. Onların ifadeleri veya itiraflarıyla soruşturmanın yeni bir boyut kazanabileceği değerlendiriliyor.

“YASAK İLİŞKİLER AĞI”

Narin’in katledilmesine dair ortaya atılan yeni bir senaryoya göre, Narin’in 20 Ağustos’ta aslında ‘görmemesi gereken şeyi’ gördüğü iddia ediliyor. Bu durum Narin’in amca, anne ve yengesi dahil olduğu yasak bir ilişki ağıyla ilgiliydi. Narin, evlerinin yanındaki ahırda bu ilişkiye tanık oldu.

“KÖYDE KİMSE YOKTU”

Narin’in bu durumu görmesinden sonra onun cinayetle yok edilmesi planlandı ve cinayet günü 21 Ağustos olarak belirlendi. Aile üyeleri Batman’a düğün davetiyesi dağıtmak için gittiği sırada, anne evdeydi. Narin ise kuzenleriyle birlikte kursa gitmişti. Ancak cinayet gününde herkes başka yerdeydi ve Narin’i bir daha kimse göremedi.

“SESSİZ VE ORGANİZE”

Narin, evine doğru giderken amca Salim tarafından sessizce ahırda öldürüldü. Cinayeti işleyen de Salim oldu. Cesedin saklanması ve delillerin yok edilmesi süreci başlatıldı. Aile bu süreçte işbirliği yaparak aramaları yönlendirmeye ve Narin’i bulma sürecini akamete uğratmaya çalıştı.

“ABİNİN ‘16.30’ ÇELİŞKİSİ”

Soruşturmada aile üyelerine suçlama yöneltilmekte ve aile üyelerinin yanlış bilgi vererek süreci yönlendirmeye çalıştıkları belirtilmektedir. Abi Enes Güran’ın ifadelerindeki çelişkiler de soruşturmanın seyrini etkilemektedir.

“EN YAKINLARI CEZAEVİNDE”

Olayla ilgili olarak şu ana kadar 11 kişi tutuklanmıştır. Ayrıca 3 kişi adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştır. Son olarak 3 kişi ise yeni gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmiştir.