“Nergiz Parkı’ndaki Silahlı Saldırı İddiaları: Polis Soruşturma Başlattı”

İzmir'in korkulu rüyası 'hayalet nişancı' gözaltında

Nergiz Parkı’ndaki Silahlı Saldırı İddiaları Üzerine Polis Harekete Geçti

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde bulunan Nergiz Parkı’nda çeşitli vakitlerde pompalı tüfekli saldırı sonucu beş kişi ve bir köpeğin yaralandığı iddiaları, sosyal medyada yayıldı. Gündem olan olayın ardından, polis ekipleri durumu araştırmak için harekete geçti. Olayların, günün yarı aydınlık zamanında, 15.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştiği belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama Geldi

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan araştırmalar hakkında bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Polis merkezimize henüz bir şikayet gelmedi. Olayın, 15 Kasım 2023’te saat 13.50’de meydana geldiği anlaşıldı. Müşteki Sevgi Tevşi’nin ifadesinin alındığı, kendisinin ayağında hissettiği acı ve kan akışının ardından hastaneye kendi imkanlarıyla gittiğini ve ayağına saçma darbesi aldığını öğrendiğini, herhangi bir şüphelisi olmadığını ve olay anında herhangi bir kuşkulu durum yaşamadığını söyledi” denildi.

PoliisTutuklama Gerçekleştirdi

Olayı takiben, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü, olaya karıştığı düşünülen üç kişinin adreslerini belirledi ve eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Bir şüpheli olan Y.A.T., bu olayla ilgili olarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik araştırmaların devam ettiği bildirildi.