“Nilüfer’de gerçekleşen trafik kazası üzüntü yarattı: 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralı”

Bursa'da otomobil, metro istasyonunun alt geçidine çarptı: 3 kişi hayatını kaybetti

Nilüfer ilçesinde yaşanan trafik kazası, hayatını kaybedenlerin olduğu üzücü bir olaya dönüştü. İddiaya göre, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız yapan Mehmet Necip Sinan(36) idaresindeki 16 TR 935 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak 20 metre boyunca savruldu ve kaldırıma çarptı. Otoparka doğru yol alan araç önce bariyerlere, ardından da Fatih Sultan Mehmet metro istasyonunun yaya alt geçidi girişindeki duvara çarptı.

Kaza anında çevredeki diğer sürücüler, araçta mahsur kalan sürücü ve yanındaki üç kişiyi kurtarmak için yardıma koştu ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Polis, olası bir başka kaza ihtimaline karşı bölgede güvenlik önlemi alırken, çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi de olay yerine sevk edildi.

Ancak ne yazık ki, sıkıştıkları yerden kurtarılan sürücü Mehmet Necip Sinan ile Furkan Şenbağ (29) ve Hüseyin Acar’ın (38) sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak kurtarılan Onur Kapıkıran (40) ise sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

Kaza saatinin metro seferleri yapılmadığı zamanlara denk gelmesi, olası bir faciayı engelledi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi ve aracın kaldırılması sonrası trafik normal seyrine döndü. Olaya ilişkin soruşturma ise devam ediyor.