Olay, Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi’nde Tüfekli Kavga: Bir Ölü, Bir Yaralı

Karabük'te kavga ettiği komşularını tüfekle vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi 26. Sokak’ta Gece Meydana Geldi

Gece saatlerinde Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi 26. Sokak’ta yaşanan olayda, E.A. adlı kişi üst katta oturan komşusu Gülseren Yıldırım ve Kemalettin Yıldırım ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda E.A., tüfekle Yıldırım çiftine ateş açtı.

Kavganın şiddetlenmesiyle mermilerin hedefi olan çift yaralanırken, olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Kanlar içinde yere düşen Gülseren ve Kemalettin Yıldırım çifti ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Müdahalelere rağmen Gülseren Yıldırım maalesef hayatını kaybederken, eşi Kemalettin Yıldırım’ın ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. E.A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Suç Örgütüne Yönelik Operasyon Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yurt dışında firar olan Barış Boyun yönetimindeki suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgiler paylaştı. Operasyonlar sonucunda tetikçinin de aralarında bulunduğu 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın aktardığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri ile Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlar neticesinde şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, silahlı tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işlediği belirlendi.

Operasyonlar kapsamında ele geçirilen 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı tespit edilen motora el konuldu.

Barış Boyun’un (yurt dışı firar) liderliğini yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik İzmir’de “MAHZEN-24” operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda tetikçinin de aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;…” ifadeleriyle paylaşımını sonlandırdı.