Olaylı Olay: Otobüs Şoförüne Saldırı!

Otobüste 'far' kavgası! Baba ve oğlu şoförü sopayla dövdü

Olay, Pamukkale ilçesi Tekkeköy Mahallesinde Meydana Geldi

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Tekkeköy Mahallesi’nde, 110 numaralı Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü sürücüsü Mustafa Yıldırım, akşam saatlerinde olayın meydana geldiği son durağa ulaştı. Kalkışa hazırlanırken ihtiyaç gidermek için durağın yanındaki kıraathaneye giden Yıldırım, burada yaşanan olayla karşı karşıya kaldı.

Yoldaşlarımızdan Hüseyin K.’nın daveti üzerine aracının farını kapatan Yıldırım, kalkış saatini kaçırdığını fark ettiğinde aracına döndüğü sırada Hüseyin K., elindeki sopayla saldırdı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle ayrılan ikili arasına bu kez Hüseyin K.’nın oğlu Haluk K. girdi. Motosikletle olay yerine gelen Haluk K., doğrudan Mustafa Yıldırım’a saldırdı. Yaralanan Yıldırım hastaneye kaldırılırken, baba ve oğul gözaltına alındı.

Olay Anı Vatandaşın Kamerasında

Olay anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, sopasıyla Yıldırım’a doğru yönelen Hüseyin K.’nın kışkırtıcı davranışlar sergilediği görülüyor. Ardından motosikletle gelen Haluk K.’nın saldırısı da kameralara yansıdı. Yıldırım, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Son durakta aracımı bırakıp ihtiyaç için kıraathaneye gittim. Kalkış saatimi kaçırdığımı fark ederek araca doğru yöneldim. Bu sırada bana saldırdılar.”

Daha önce yaşanan benzer olayları da hatırlatan otobüs şoförü Arda Daşdemir, “Bu tarz olaylar Denizli’de son bulsun istiyoruz. Güvenli bir ortamda çalışmak istiyoruz.” dedi.