Ören’de Romantik Yamaç Paraşütü Evlilik Teklifi

Gökyüzünde şaşırtan evlenme teklifi

Özgün Haber Metni:

Büşra Müftüoğlu ve Onur Uzun çifti, uzun bir birlikteliğin ardından tatil için Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’ne gitti. Ören’de popüler hale gelen 620 metre yükseklikteki Alatepe Dağı’na çıkan çift, yamaç paraşütüyle uçma deneyimi yaşadı. Pilotlar Zeki Dokumacıoğlu ve Ceren Eren ile birlikte havada süzülen çiftten Onur Uzun, sevgilisi Büşra Müftüoğlu’na unutulmaz bir sürpriz yaptı.

Yüksekten muhteşem manzarayı izleyen çift, telsiz vasıtasıyla iletişim kurdu. Onur Uzun, yakın bir noktada uçarak Müftüoğlu’na sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Cebinden çıkardığı tek taş yüzük kutusunu göstererek “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Büşra Müftüoğlu’nun mutlu ‘evet’ cevabının ardından çift birbirlerine sarılarak sevinci paylaştı.

Uzun, iniş sırasında yüzük kutusunu “şaka amacıyla” düşürdüğünü iddia etti. Büşra Müftüoğlu ise şaşkınlıkla “Ciddi misin?” diye sordu. Sonunda Uzun’un şakası ortaya çıktı ve çift birbirlerine sarılarak mutluluklarını kutladı. Daha sonra sahile inen Uzun, yüzüğü çıkararak tekrar evlilik teklifinde bulundu.