Organize Suç Örgütlerine Darbe!

Bakan Yerlikaya duyurdu! Elebaşı Sadettin Pahsa ve 11 organize suç örgütü üyesi yakalandı

Bakan Yerlikaya’dan Önemli Açıklama: Organize Suç Örgütlerine Darbe Üstüne Darbe!

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız.” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, Bursa ve İstanbul’da organize suç örgütü üyesi şüphelilerin çeşitli suçları işlediği belirlendi. Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, iş insanlarına darp ve tehdit, işyerlerine kurşunlama gibi suçların yanı sıra alacak verecek konularında haksız menfaat temin ettikleri ve yağma yoluyla insanların taşınmaz mallarını ele geçirdikleri ortaya çıktı.

Operasyonlar neticesinde; 12 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Operasyonlarda görev alan kahraman polisler de tebrik edildi ve “Milletimizin duası sizinle” denildi.