Osmangazi’de Yaşanan Tartışma Sonucu Murat Göksulu Öldü

Bursa'da annesinin sevgilisini öldürmüştü! Evlerine kurduğu kamera ile takip etmiş

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir olay gerçekleşti. Şubat ayında, N.G. ile evli olan Murat Göksulu, iddiaya göre Gülten A. (43) ile ilişki yaşamaya başladı. Gülten A.’nın oğlu Furkan Aras, annesinin ilişkisine karşı çıktı ve Murat Göksulu’dan ayrılmasını istedi. Aras, Murat Göksulu’nun uyuşturucu kullandığı ve annesinin görüntülerini paylaşacağı şeklindeki sözlerini duydu ve annesine baskı yaptı. Gülten A., oğlu Furkan Aras’a Murat Göksulu ile görüşmeyeceğine dair söz verdi.

Ancak Furkan Aras, annesinin durumundan şüphelenerek evin giriş ve çıkışına güvenlik kamerası taktırdı. Bir gün Göksulu’nun tekrar eve geldiğini gören Aras, izin alıp eve geldi. Aras ile Göksulu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Aras, cebindeki bıçağı çıkarıp Göksulu’yu birkaç kez bıçakladı. Göksulu, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Furkan Aras olayın ardından tutuklandı.

Furkan Aras ve annesi Gülten A. mahkemeye çıktı. Duruşmada Aras, annesinin ilişkisine karşı olduğunu ve Murat Göksulu’nun tehditler savurduğunu belirtti. Aras, “Annem bana, Göksulu’nun uyuşturucu kullanırken çektiği video görüntülerini paylaşacağını söyledi. Aynı zamanda Göksulu’nun annemin baktığı çocuğa ve annesine uygunsuz mesajlar yolladığını öğrendim. Annem bana bu ilişkiyi sonlandıracağına dair söz verdi. Evde güvenlik kamerası kurmamın sebebi, Göksulu’nun gelecek ve bize tehditler savurmasıydı. Göksulu eve geldiğinde sinirlendim ve onunla kavga ettim. Sonrasını hatırlamıyorum” şeklinde ifade verdi.

Tanık olarak dinlenen V.S., Gülten A.’nın baktığı çocuğun annesi olduğunu ve Murat Göksulu’nun uygunsuz mesajlar göndermeye başladığını belirtti. V.S., Göksulu’nun kendisini bir otele çağırdığını fakat amacının farklı olduğunu anlayarak oradan ayrıldığını söyledi. Gelişmeleri Gülten A.’ya anlattığını ve Göksulu’nun kızına uyuşturucu kullanırken çektiği fotoğrafları gönderdiğini ifade etti.

Gülten A. ise ilişki içinde olduğu Göksulu’nun son bir yıl içinde uyuşturucu kullanmaya başladığını söyledi. Aynı zamanda Göksulu’nun ona kötü davrandığını ve tehditlerde bulunduğunu belirtti. Gülten A. olayın bu noktaya gelmesini istemediğini ifade etti.

Mahkeme heyeti, Göksulu’nun ikinci telefonundaki görüşmelerin incelenmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, ilerleyen süreçte devam edecek.