Otelde Çocuklarını Kaybeden Anne: Acı Olayından Serbest Bırakıldı

İzmir'de 2 kardeş otelde ölü bulunmuştu! Yedikleri kek ve ton balığından alınan numuneler incelenecek

Otelde Çocuklarını Kaybeden Anne Serbest Bırakıldı

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Basmane semtinde yaşanan olayda, çiçekçilik yapan Gönül Uğraş’ın 5 çocuğundan 4’ü ile kaldığı otelde trajik bir olay meydana geldi. 21 Haziran Cuma akşamı otele konaklamaya gelen aile, sabah saatlerinde yaşanan acı olayla sarsıldı. Gönül Uğraş, geceyi otelde geçirdikten sonra sabah 2 çocuğunu alarak otelden ayrıldı.

Resepsiyon görevlisi Z.Ö., ailenin kaldığı odayı kontrol ettiğinde kardeşler Ege ve Handan Uğraş’ı yatakta hareketsiz buldu. Yapılan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, maalesef 2 kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Kardeşlerin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmak üzere savcının incelemesinin ardından teslim edildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken anne Gönül Uğraş ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Uğraş ifadesinde, çocuklarıyla birlikte marketten aldığı kek ve ton balığını yediklerini belirterek, “Akşam çocuklarımla yediğimiz bu gıdalar nedeniyle sabah mide bulantısı yaşadım. Çocuklarımın durumu başlangıçta kötü değildi ancak hastaneye gitme kararı aldık. Tedavi sonrası kendimi kötü hissettiğim için ağabeyimin evine gittik. Çocuklarımın öldüğünü ise daha sonra haber üzerinden öğrendim” şeklinde ifade verdi.

Gönül Uğraş’ın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ve çocukların kesin ölüm nedeninin Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü laboratuvarında yapılan incelemenin ardından netleşeceği belirtildi. Ailenin yaşadığı acı olayın detayları, ilerleyen süreçte otopsi raporu sonrası ortaya çıkacak.