Otomobilde Kavga: İzmir’de Kavgaya Dönüşen Tartışma

İzmir'de şaşkına çeviren anlar! Kendisini darbeden kız arkadaşının ailesini, yangın söndürme tüpüyle uzaklaştırdı

Otomobilde Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

İzmir’in Bayraklı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde, saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda Mustafa Karanlıkbulut, kız arkadaşı ve ablasını evlerine bıraktıktan sonra kız arkadaşının ailesiyle tartışmıştır. İddiaya göre, kız arkadaşının ailesi, Karanlıkbulut’u otomobiliyle takip etmiş ve önünü keserek kavgaya neden olmuştur.

Karanlıkbulut ile kız arkadaşının ailesi arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüşmüştür. Grup, Karanlıkbulut’u demir sopa, alyan ve copla darbetmiştir. Kaçan Karanlıkbulut, İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın güvenlik kulübesine sığınmıştır. Ancak grup, burada da saldırısını sürdürmüş ve Karanlıkbulut’u yaralamıştır.

O anlar cep telefonu kamerasına yansımıştır. Karanlıkbulut, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmış olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Karanlıkbulut, kız arkadaşının ailesi hakkında polis şikayetçi olmuş ve polis ekipleri de şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmıştır.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.