ÖZEL Fon Davası Gelişmeleri

Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası





ÖZEL Fon Davası Hakkında Yeni Gelişmeler

ÖZEL Fon Davası Yargılaması Devam Ediyor

Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan ve diğer 6 sanığın davası İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu olan Seçil Erzan, 4857 sayılı İş Kanunu’ndaki süre ve usullere riayet etmeden iş akdini sonlandıran Denizbank’a dava açıyor. Erzan, avukatı Bülent Aybirdi aracılığıyla Çağlayan’daki Arabuluculuk Merkezi’ne başvurarak Denizbank’tan 25 Ekim 2000 ile 10 Nisan 2023 tarihleri arasındaki kıdem ve ihbar tazminatlarının ödenmesini talep etti.

Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, müvekkilinin yıllarca Denizbank A.Ş.’de başarılı bir şekilde çalıştığını belirterek şunları söyledi: “Müvekkilim, Denizbank ve tüm kamuoyu tarafından başarılı bir şube müdürü olarak kabul edilmektedir. Ancak yaşadığı kişisel sorunlar nedeniyle çeşitli zorluklarla karşılaşmış ve hakları gasp edilmiştir.

Avukat Aybirdi, “Denizbank, müvekkilimizin hakkı olan tazminatı ödemeyi reddederek yasal süreci ihlal etmiştir. Müvekkilimizin talebi üzerine Arabuluculuk Merkezi dosyaya avukat Savaş Şahin’i arabulucu olarak atamıştır” dedi.