Özgün Haber: Mustafakemalpaşa’da Akrabalar Arasında Silahlı Saldırı Olayı

Bursa'da dehşet! Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar: 1 ölü, 2 yaralı




Mustafakemalpaşa’da Akrabalar Arasında Silahlı Saldırı

Mustafakemalpaşa’da Akrabalar Arasında Silahlı Saldırı

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsal Taşpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede 3 muhtar adayından 2’si akrabası aday olan Yusuf Yiğit, akrabası olmayan adayı desteklediği gerekçesiyle yakınları tarafından hedef alındı.

Bir düğün salonunda düzenlenen eğlenceye giden Yiğit, amcasının oğulları E.Y. ve M.Y. ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışmanın ardından E.Y. ile M.Y., araçlarından aldıkları pompalı tüfekle Yusuf Yiğit’e ateş açtı. Bu saldırıda Yiğit ağır yaralanırken, salonda bulunan Simge Ertaş (24) ile 3 yaşındaki G.A.B. ise hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Yusuf Yiğit kurtarılamazken, Simge Ertaş ile G.A.B. ise hastanelere kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, kaçan E.Y. ile M.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Şüphelilerin kullandıkları ateşli silah ile Maktul Y.Y.’nin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına sebep oldukları olay ile ilgili olarak; Şüpheliler E.Y. ve M.Y’yi yakalama çalışmaları devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”