Özgür Özel’den Balıkesir Ziyareti ve Mesajları

Özel: CHP’den bölücü de çıkmaz din düşmanı da




Özgün Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Balıkesir Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Balıkesir’de CHP örgütlerini ziyaret ederek önemli mesajlar verdi. Özel, şunları söyledi:

“Bu ülke kutuplaşmanın ayrılığa dönüşmesine ve iktidarın sürdürülmesine göre planlanıyor. Seçmene, ‘Açsın, yoksulsun, işsizsin, güvencesizsin ama oyu bize vermelisin. Çünkü vatanı böldürecekler, çünkü bayrağı indirecekler, çünkü ezanı dindirecekler’ deniliyor. Memleketi bölmeye kalktılar, yedi ülke istila etti, ama bizim dedelerimiz Çanakkale’de, Anadolu’da toprak altında kefensiz yatanlar, memleketi kurtardı. O yüzden öyle bedavadan siyaset yok.”

Özel, Türkiye İttifakı’nın CHP’nin yegane ittifakı olduğunu vurgulayarak şunları ekledi:

“Bu parti inanç özgürlüğüne de, başını örtüp okumak isteyen Dilara’ya da, sokakta özgürce eleştiri hakkını kullanan Dilruba’ya da sahip çıkar. CHP kutuplaşma değil, kucaklaşmanın partisidir.”

Özel, Gömeç ilçesindeki vatandaşlara hitap ederken de şunları söyledi:

“Biz bu şartlarda birbirimizle uğraşırsak millet der ki ‘Bunlar iktidar bile olsa içerideki tartışma bitmeyecek’ ama şu kadar net ki partide 81 il başkanı tüzük çalışıyor. Bütün delegelerimizle, bütün ilçelerimizle, bütün belediye başkanlarımızda etle tırnak gibiyiz, biriz, beraberiz.”

CHP Yüksek Disiplin Kurulu ise CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözleri nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a kınama cezası verdi.