Özgür Özel’in Ziyaretleri ve Mesajları

Özel’den atama uyarısı

CHP Lideri Özgür Özel İki İlde Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel dün Afyonkarahisar ve Eskişehir programları kapsamında iki ilin il başkanlığı ve belediyesini ziyaret etti. Özel, yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi.

Özgür Özel’in konuşmasından bazı satır başları şu şekildeydi: “Çok önemli bir sınavdayız, bütün gözler üzerimizde, dikkatle bizi izliyorlar. O yüzden okyanusları geçip derelerde boğulmayacağız. Sonuna kadar başladığımız gibi devam edeceğiz. Burcu Köksal Başkanımızın ‘Artık bundan sonra Afyon’da eş, dost, akrabayı belediyeye doldurma dönemi yok’ sözlerini önemsiyoruz, destekliyoruz ve sonuna kadar arkasındayız.”

Özel ayrıca, atama hatalarına da değinerek şunları söyledi: “Şöyle düşünmeyin; ‘50 yıldır bu partide koşturuyorum, belediyeyi kazandık, artık rahat etme zamanı.’ Bu ülkenin geleceğini kurdurmak için kişisel beklentilerin çok dışında bir yaklaşımda bulunmamız lazım. Açık söylüyorum, ufak tefek atama hataları oluyor. Tek tek hepsini geri aldırtıyorum. En iyi o işi yapacağını düşündüğü kişi çok yakın bir partilinin, bir yakınımızın yakını oluyor.”

Özel, Eskişehir ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi de makamında ziyaret etti ve şu ifadeleri kullandı: “Eskişehirliler iyi yönetimi, liyakatli yönetimi, şehre sadakati ve en önemlisi de kent suçu işlemeden, kenti bir rant alanı olarak değil, hizmet alanı olarak gören Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı belediyeciliğini ödüllendirdi.”

Özel, son olarak şunları ekledi: “Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe ve dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık, geleceklerini kurtarmak için. Bu zafer kesinlikle Afyon’daki, Türkiye’deki siyasi rakiplerimize karşı değil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk seçiminde iktidar yaparsak, bu zafer yoksulluğa, işsizliğe, gelecekten kaygıya ve baskılara karşı kazanılacak.”