Palandöken’de Cinayet: Eşini Öldüren Şahıs Tutuklandı

Cani koca, gece tartıştığı eşini sabah yatağında uyurken öldürdü

Palandöken’de Cinayet: Eşini Öldüren Şahıs Gözaltına Alındı

Erzurum’un Palandöken ilçesinde, Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda 3 çocuk sahibi Hangül ve Halil Ciğerli çifti arasındaki şiddetli geçimsizlik sonucunda bir cinayet gerçekleşti. Çift, gece yaşanan tartışmanın ardından evlerinde uyuduktan sonra sabah Halil Ciğerli tarafından şok eden bir olay yaşandı.

Haberin detaylarına göre, Halil Ciğerli uyandığı sabah evde bulunan tabancayı alarak eşinin uyuduğu odasına gitti. Burada eşine 2 el ateş eden Ciğerli, daha sonra polisi arayarak cinayeti işlediğini bildirdi ve teslim olmak istediğini söyledi. Polis ekipleri olay yerine ulaştığında, Halil Ciğerli evini göstererek teslim oldu ve gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede, Hangül Ciğerli’nin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Olay sonrasında Ciğerli’nin karakola götürülerek ifadesinin alınacağı belirtildi. Yakınları tarafından duyulan acı haber sonucu aile ve arkadaşların göz yaşlarına boğulduğu bildirildi. Prostat kanseri olan Halil Ciğerli ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.