Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Olan Askerler İçin Saygı Ziyareti Gerçekleşti

Siyasilerden Bakan Güler’e şehit askerler için taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Grup Başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ile Muhammed Emin Akbaşoğlu, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e taziye ziyaretinde bulundular. Ziyaretleri, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan 12 asker için gerçekleşti.

Türkiye’nin güvenliğini sağlamak adına yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu, ne yazık ki büyük bir kayba neden oldu. Operasyon bölgesinde görevli askerlerimizden 12 tanesi şehit düşerek ülkemizin derin bir acıyla sarsılmasına sebep oldu.

Bu acı günlerde, ülkemizin yönetim kadrosu da şehit ailelerine ve askerlerimize olan desteğini göstermek adına harekete geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Grup Başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ile Muhammed Emin Akbaşoğlu, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyaret, şehit olan askerlerimize ve ailelerine gösterilen saygının bir ifadesiydi. Devletin en üst düzeyindeki yetkililerin bu zorlu süreçte bir araya gelerek, şehitlerimize olan minnettarlıklarını dile getirmesi, tüm millete güç verici bir mesaj niteliği taşıyor.

Şehitlerimizin vatan için verdikleri canları unutulmamalıdır. Onların aziz hatıralarını yaşatmak ve ailelerine yapılacak her türlü yardımı sağlamak, birinci derecede önem taşıyan bir görevdir. Türkiye, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürerek, bu tür acıların tekrar yaşanmaması için her türlü tedbiri almaya devam edecektir.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e yapılan taziye ziyareti, ülkemizin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bir adımdır. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmaya ve bu toprakları vatan olarak bırakmaya olan kararlılığımızı vurgulayan bu ziyaret, millet olarak birlikte ayakta durma irademizi göstermektedir.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Grup Başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ile Muhammed Emin Akbaşoğlu’nun taziye ziyareti, ülkenin en üst düzeyindeki yöneticilerin askerimize olan bağlılığını ve saygısını bir kez daha gözler önüne sermiştir.