Pide Fırıncısı: Müşteri Fotoğraflarıyla Duvar Dekoru

Çorum'daki fırında şaşırtan uygulama: Bir pide bir fotoğraf... 'Müşterilerimin hatırasını saklıyorum'

Çorum’da Bir Pide Fırıncısı, Müşterilerinin Fotoğraflarını Duvarlara Asıyor

Çorum il merkezinde pide fırını işleten Salim Çıplak, iş yerinde yaklaşık 400’den fazla müşterisinin fotoğrafını duvarlarda sergiliyor. 2010 yılında işyerini açtığını belirten Çıplak, tüm müşterilerinin hatıralarını sakladığını ifade etti.

Çıplak, müşterilerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştıktan sonra iş yerinde sergilemeye karar verdiğini belirtti. Kendi duygularını şu şekilde ifade etti: “Sonradan fotoğrafları ölümsüzleştirmek istedim. İşyerime gelen herkesin benim için ayrı ayrı değeri var. İşyerinin bir bölümünü düzenleyerek fotoğrafların sergilendiği bir alan yaptım.”

Çıplak, müşterilerinden aldığı olumlu tepkileri şöyle anlattı: “İşyerimize gelen müşteriler kendi fotoğraflarını görünce mutlu oluyorlar. Bu benim için mutluluk kaynağı. Sağ olsunlar, müşterilerimden güzel tepkiler aldım.”

Salim Çıplak, gelecek günlerde 300 müşterisinin fotoğrafını bastırarak duvarlara asmayı planladığını belirtirken, çektiği fotoğraflar sayesinde vefat eden insanları anma fırsatı bulduklarını ifade etti.