Profesör Korhan Berzeg’in Kaybolma Gizemi: Köpeği Geri Dönse de Eşi Hala Bulunamıyor

Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg: Tina değişmiş her şeyden korkuyor

ABD’deki Dünya Bankası’nda Asya Direktörü olarak çalışan ve emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada’ya yerleşen Profesör Korhan Berzeg, yaz aylarında eşi Angela Berzeg ile birlikte Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan yazlık evlerine gitti. Ancak, 17 Haziran sabahı yaptığı yürüyüş sırasında kayboldu. Berzeg’in köpeği Tina ise 74 gün sonra evlerine geri döndü. Böyle bir durum karşısında Tina’nın durumu ve bulunuş şekli oldukça şüpheli görüldü.

Köpeğin temiz olması ve üzerinde herhangi bir kir veya çamur izi bulunmaması, köpeğin yakın bölgede alıkonulmuş veya kaçırılmış olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı. Aranma çalışmalarına rağmen hiçbir bulgu elde edilemeyen köpek, Angela Berzeg’e teslim edildi. Berzeg, köpeğin evlerine dönmesinin kendiliğinden olmadığına inanıyor ve köpeğin bir şekilde getirildiğini düşünüyor.

Gönen’deki arama çalışmaları devam ederken Angela Berzeg, köpeği bulmaktan mutlu olduğunu söylese de eşinin nerede olduğunu merak ettiğini ve bulunmasını istediğini belirtiyor. İhbar veya fidye talebi gibi herhangi bir bilgi veya mesaj almadıklarını paylaşan Berzeg Ailesi’nin avukatı Emre Akkaş, henüz somut bir ipucuna ulaşılamadığını dile getirdi ve gelecek bilgileri hemen jandarma ekiplerine ilettiklerini vurguladı.