Reina’nın Sahibi Mehmet Koçarslan Ailesi için Vasi Kararı Aldı

Koçarslan Ailesi’ndeki vasi krizi çözüldü

Reina’nın Sahibi Mehmet Koçarslan’ın Ailesi Vasi Ataması Hakkında Karar Aldı

Ünlü gece kulübü Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın evliliğinden, Melahat, Zülfiye, Nihat ve İbrahim Koçarslan isimli 5 çocuğu dünyaya geldi. Ayrıca, Hasan Fikri Koçarslan’ın evlilik dışı olarak Bülent ve Levent Koçarslan isimli iki çocuğu bulunmaktadır.

İbrahim Koçarslan, annesi Hanım Koçarslan’ın eğitimsiz ve yaşlı olmasından dolayı taşınır – taşınmaz mal varlığını doğru yönetemediği gerekçesiyle vasi atanması için dava açtı. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada, Hanım Koçarslan’ın kızları Melahat ve Zülfiye Koçarslan ile taraf avukatları hazır bulundu.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’ndan gelen raporda, demans teşhisi konulan Hanım Koçarslan’ın akıl sağlığı ve akıl zayıflığı nedeniyle vasi atanması gerektiği belirtildi.

Mahkeme, Hanım Koçarslan’a vasi atamasına karar verdi ve aileden Pelin Koçarslan ile mal varlığı durumuyla ilgili gelirleri gözetlemek ve mali işleri denetlemek için mali müşavir Burcu Cengiz’i atadı.

Kararın ardından, Hanım Koçarslan’ın kızları Zülfiye ve Melahat Koçarslan’ın avukatları geçici vasi Pelin Koçarslan yerine Melahat Koçarslan’ın vasi olarak atanmasını talep etti. Bu talep, rapor doğrultusunda Hanım Koçarslan’ın kısıtlanması gerektiğini ifade eden davacı İbrahim Koçarslan’ın avukatları tarafından desteklendi.