SAHA EXPO Ziyaretleri ve Değerlendirmeler

Savunmanın 4 günlük gövde gösterisi

BAKAN FİDAN, SAHA EXPO Fuarını Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı olan SAHA EXPO’yu ziyaret etti. Fidan, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “SAHA EXPO 2024, savunma sanayimizin küresel rekabet gücünü bir kez daha gösterdi. Bu olağanüstü organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bölgesinde siyasi ve ekonomik istikrarın temel taşı olan Türkiye’nin milli caydırıcılık kapasitesini artırmaya odağımızı kaybetmeden devam edeceğiz.”

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK TUSAŞ’a Yönelik Saldırıyı Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da düzenlenen AK Parti Ceyhan 8. Olağan İlçe Kongresi’nde TUSAŞ’a yönelik terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, “Hepimiz gördük ki TUSAŞ’ta çalışan kahraman personelimiz birlik ve beraberlik mesajları yaydılar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, küresel şebekeler ve ülkedeki vesayet odaklarıyla mücadele ederek özgüven devriminin yolunu açtı. Bütün savunma ihtiyaçlarını üretebilen tam bağımsız Türkiye’ye doğru gidiyoruz. Bayraktar İHA ve SİHA’larımızla, terörle mücadele ve vatan savunması alanında gerçekleştirdiğimiz büyük oyun değişikliği bütün dünya tarafından dikkatle takip ediliyor.”

İMAMOĞLU, TUSAŞ Standını Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, SAHA EXPO Fuarı’nın düzenlendiği İstanbul Fuar Merkezi’nde TUSAŞ standını ziyaret etti. İmamoğlu, şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu ekrana karanfil bırakarak, “Savunma sanayine yapılan saldırı milletimize yapılmış saldırıdır. Ülke olarak, birlik ve beraberliğimizin korunması hepimizin en büyük vatan borcudur. Hain terör saldırısının üstesinden gelme konusundaki en büyük gücümüz de birlik ve beraberliğimizdir. Milletçe kenetlenerek terörün bu amacına ulaşmasına kesinlikle engel olacağız.” dedi.