“Şahinbey’de Yaşanan Kavga Sonucu Komşu Hayatını Kaybetti”

Gaziantep'te damat dehşeti: 1 ölü, 4 yaralı

Gece saatlerinde Şahinbey ilçesi Yeşilkent Mahallesi’nde yaşanan olayda, madde bağımlısı olan İrfan P. isimli bir kişi, eşiyle sorunlar yaşadığı için kayınbiraderleriyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İrfan P., eline aldığı bıçakla kayınbiraderleri İlhan ve Efdal C., kayınvalidesi Fatma C. ile eşinin amcası Mehmet Ali C.’yi yaraladı. Bu sırada komşusu Kerim Şentürk, kavgayı ayırmak istedi ancak İrfan P. tarafından birkaç bıçak darbesiyle yaralandı. Ne yazık ki, Kerim Şentürk hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Kerim Şentürk’ün durumu ciddiyetini koruyordu ve hastanede hayatını kaybetti.

Bu acı haberi alan akrabaları hastaneye yönelince ortam kontrolden çıktı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak acil servisi kapatmak zorunda kaldı. Acil servis, durum sakinleşince 3 saat sonra yeniden hizmete açıldı.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve halen devam etmektedir.