Seçkin’in Ölümü: Şok İddialar ve Çelişkili Açıklamalar

22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bilkent Şehir Hastanesi’nde Seçkin’in Ölümü İddiaları

Geçtiğimiz günlerde Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılan ve 22 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybeden Seçkin’in ölümüyle ilgili çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Seçkin’in, kazanın hemen ardından sigorta girişi yapılmadan bekletildiği, sigortanın yapıldıktan sonra ambulansın çağrıldığı iddia edildi. E-Devlet kayıtlarına göre sigorta girişinin kaza tarihi olan 19 Ağustos’ta yapıldığı belirlendi. Ayrıca kayıtlarda, Seçkin’in 2 yıl arayla sigorta çıkışının yapıldığı ve en son çıkışın geçen mart ayında gerçekleştiği görüldü.

Seçkin’in ağabeyi Halil İbrahim Seçkin, kardeşinin sigorta girişinin iş kazası sonrasında hemen yapıldığını iddia ederek, “Düşme sonrası ambulans aranmak yerine sigorta işlemleriyle uğraşılması belki de hayatını kaybetmesine sebep oldu. Sorumluların cezalandırılmalarını istiyoruz. Kamera kaydının olmaması, güvenlik eksiklikleri ve bekletilmesi ise ayrı ayrı endişe verici durumlar.” açıklamasında bulundu.

İşyeri yetkilisi ise daha önce yaptığı açıklamada olayın merdivenden düşme şeklinde gerçekleştiğini ve hastaneye kaldırılmasında herhangi bir gecikmenin yaşanmadığını ileri sürmüştü.