Sedat Kahraman Parkı’nda Korkunç Cinayetin Şok Edici Detayları Ortaya Çıktı

Eşi tarafından vahşice öldürülmüştü... Gözde'nin son sözleri ortaya çıktı 'Kanlar içinde gördüm kızımı'

21 Aralık’ta saat 18.00 sıralarında, Sedat Kahraman Parkı’nda üzücü bir olay yaşandı. İddialara göre, tekstil firmasında çalışan Gözde Karamus’un boşanma aşamasında olan eşi Serdar Karamus tarafından saldırıya uğradı. Tartışma hızla büyüyüp kavgaya dönüştü. Serdar Karamus, yanında taşıdığı tabancayla Gözde’yi sırtından ve başından vurdu. Ardından aynı silahı kendi çenesinin altına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Gözde Karamus ambulansla hastaneye taşındı, ancak ne yazık ki kurtarılamadı. Serdar Karamus ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirildi. Gözde Karamus, İzmir’de defnedildi ve Serdar Karamus’un tedavisi devam ediyor.

Gözde Karamus’un babası Yüksel ve annesi Gülhan Madi, acılarının hala taze olduğunu dile getirdi. Gözde’nin babası Yüksel Madi, kızının Serdar ile tanıştıktan ve evlendikten sonra şiddet görmeye başladığını belirtti. Yıllar boyunca kızının işkenceye maruz kaldığını anlatan Yüksel Madi, “Kızımı adeta işkence ediyordu. Sıcak su döktü, dövdü, kablolarla vurdu. Kızımı herkesin gözü önünde darp etti. Ekonomik kontrol altına alıp maaşını ve kredi kartlarını kontrol ediyordu. Kızım dayanamayıp bize durumu anlattığında boşanma davası açıldı” dedi.

Serdar Karamus’un Yüksel Madi ve ailesini tehdit ettiğini de söyleyen baba Madi, “Sürekli olarak ‘Birilerini yakarım’ şeklinde tehditler savuruyordu. Boşanma davası sonrasında uzaklaştırma kararı alındı. Ancak olaydan 20 gün önce kızımı takip ederek uzaklaştırma kararını ihlal etmiş. Bu caniyi en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı. Kızımı her zaman işe götürüp getiriyorduk. Planlayarak ve korkunç bir şekilde bu cinayeti işledi” şeklinde konuştu.

Gözde Karamus’un annesi Gülhan Madi ise olayın yaşandığı gün yaşadıklarını anlattı. Kızının işten çıkacağını öğrenen Madi, bir komşusunun onu götüreceğini söylediğini belirtti. Olayın olduğu saatlerde kızını aradığını ancak cevap alamadığını dile getiren Gülhan Madi, ardından kızının kendisini arayarak parkta olduğunu söylediğini aktardı. Gözde’nin heyecanlı bir şekilde Serdar’ın orada olduğunu söylediğini anlatan Madi, parka gittiğinde ise kanlar içerisinde kızını bulduğunu ifade etti. Kızının katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını ve adaletin sağlanmasını istediğini söyledi.