Selimpaşa’da Silahlı Saldırı: İlhan Kalamaz Hayatını Kaybetti

Selimpaşa Mahallesi’nde bugün saat 12.00 sıralarında yaşanan olayda, husumetli olduğu kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan İlhan Kalamaz, hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Eren Ö. isimli şahıs, Elmaslı Sokak ile Bahçeliokul Sokak kesişiminde bulunan bir otomobil içerisinde Kalamaz’ı hedef aldı ve silahını çıkartarak ateş etmeye başladı.

Polis ekipleri, saldırgan Eren Ö.’nün teslim olduğu adrese gidince, otomobilde hareketsiz yatan bir kişiyi buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, hayatını kaybeden kişinin İlhan Kalamaz olduğunu tespit etti.

Olayın ardından İlhan Kalamaz’ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis soruşturması devam ediyor.

“Eren Ö.’nün verdiği adrese gidince, otomobilde bir kişinin kanlar içinde hareketsiz yattığını gördü.”

Silivri’de dehşet! Sokakta karşılaştığı husumetlisini silahla katletti

Selimpaşa Mahallesi’nde Silahlı Saldırı: İlhan Kalamaz Hayatını Kaybetti

Selimpaşa Mahallesi’nde bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, Eren Ö. isimli şahıs, Elmaslı Sokak ile Bahçeliokul Sokak kesişiminde bulunan bir otomobil içerisinde husumetli olduğu İlhan Kalamaz’ı gördü. Belindeki silahı çıkaran Eren Ö. ani bir şekilde ateş etmeye başladı.

Polise teslim olan Eren Ö.’nün verdiği adrese giden ekipler, otomobilde kanlar içinde hareketsiz yatan bir kişiyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, olayda hayatını kaybeden şahsın İlhan Kalamaz olduğu belirlendi.

Olay sonrası İlhan Kalamaz’ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürüyor.

“Eren Ö.’nün verdiği adrese gidince, otomobilde bir kişinin kanlar içinde hareketsiz yattığını gördü.”