Semih Çelik: Dijital Materyaller Toplandı

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i psikopat Semih Çelik katletmişti! Surdaki görüntüdeki 3. kişinin sırrı çözüldü

Semih Çelik’in Dijital Materyalleri Toplandı

İstanbul’un Eyüpsultan ve Fatih ilçelerinde Ayşenur Halil (19) ile İkbal Uzuner’i (19) öldürdükten sonra Edirnekapı’da intihar eden Semih Çelik’in dijital materyalleri polis ekiplerince ele geçirildi. Genç kızların telefonları ve saldırganın evindeki bilgisayarın emniyet görevlilerince inceleneceği öğrenildi.

Olayın gerçekleştiği Fatih surlarında boya spreyiyle yazılmış olan yazının önceden hazırlandığı belirlendi. Ayrıca sosyal medyada olay anında surlarda bulunduğu iddia edilen 2. kişinin, olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru olduğu tespit edildi.

Öldürülen İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in polise verdiği ifadede, kızının Semih Çelik’le okulda tanıştığını ve uzun süre rahatsız edildiğini belirtti. Uzuner, kızının psikolojisinin kedinin alınmasıyla düzeldiğini ve son 1,5 yıldır Semih’le iletişim kurmadığını aktardı.

Uzuner, olay günü eşinin kızı aradığında farklı bir erkeğin açtığını ve surlardan düşen telefonunun bulunduğunu öğrendiklerini söyledi. Kızlarını ararken kalabalık bir grubun surlara baktığını gördüklerini anlatan Uzuner, “Aşağı indikten sonra kızımın kafasını gördüm” dedi.