Serdivan’da Motosiklet Kazası

Motosikletli Sümeyye Gençer'i hayattan koparan kaza kamerada

Serdivan’da Motosiklet Kazası: Sümeyye Gençer Hayatını Kaybetti

Dün akşam saat 21.00 sularında Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Medeniyet Bulvarı’nda meydana gelen kaza, Sümeyye Gençer’in hayatını kaybetmesine neden oldu. Gençer’in kullandığı 54 AJL 107 plakalı motosiklet, yolun sağ şeridinde yavaşlayan K.Y. idaresindeki motosiklete arkadan çarptı. Motosikletten düşerek sürüklenen Gençer, park halindeki bir otomobilin altına girdi. Olay sonrasında bölgeye ekipler sevk edildi.

Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Gençer’in kullandığı motosikletin yavaşlayan motosiklete arkadan çarptıktan sonra savrulduğu ve asfaltta sürüklendiği anlar kaydedildi. Diğer motosikletteki 2 kişinin de yere düşüp ayağa kalktığı görülürken, Sümeyye Gençer ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gençer’in cenazesi, Sarıgazi Mahallesi Merkez Camisi’nde kılınan namazın ardından Sarıgazi Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Geride kalanlar ise, Gençer’in kazaya karışan motosiklet üzerinde çektirdiği fotoğraflarla anılarını yaşatacaklar.