Serik’te Kaybolan Lise Öğrencisinin Şüpheli Ölümüyle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kayıp Dilanur inşaatta ölü bulunmuştu! İğrenç gerçek ortaya çıktı: Arkadaşı cinsel istismardan tutuklandı

Serik ilçesinde lise öğrencisi Dilanur Şatır’dan okul çıkışında haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Polis, arama çalışmalarını başlatırken Dilanur Şatır, 18 Ekim tarihinde Akçaalan Mahallesi’ndeki bir inşaatta hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesi’ne götürülen Şatır, maalesef kurtarılamadı. Şüpheli ölümle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yapılan araştırmada, Dilanur Şatır’ın okuldan çıktıktan sonra arkadaşı Erdoğan Ç. ile buluştuğu ve yaşamına son vereceğini dile getirdiği tespit edildi. Daha sonra Erdoğan Ç.’nin evine gittikleri ortaya çıktı.

Polis, Şatır’ın Erdoğan Ç. tarafından alıkonulduğunu ve cinsel istismara uğradığını belirledi. Olayın ardından Erdoğan Ç.’nin, genç kızı Yaşar Uçar Caddesi’nde bir yere bıraktığı saptandı. Sonrasında genç kızın kendisini Akçaalan Mahallesi’ndeki bir inşaat boşluğuna bıraktığı üzerinde duruldu.

Gözaltına alınan Erdoğan Ç., yapılan işlemlerin ardından ‘cinsel istismar’ ve ‘küçük yaşta kız çocuğunu alıkoyma’ suçlamalarıyla tutuklandı. Dilanur Şatır’ın cenazesi ise inceleme sonrasında Serik’te toprağa verildi.