Seyhan’da Korkunç Olay: Evde Bıçaklama!

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Seyhan’da Bir Müstakil Evde Acı Olay!

22 Nisan saat 12.00’de Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, gündelik işlerde çalışan Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem’in evine yemek için dönmesiyle birlikte trajik bir olay yaşandı. El-Melhem, 2 çocuğunun annesi S.Ç.’yi evine gecikmeli açması üzerine şüphelenerek odaları aradı ve mutfakta arkadaşı Memduh S.’yi tezgahın altında saklanmaya çalışırken buldu.

El-Melhem, arkadaşını darbetti ve aldığı ekmek bıçağıyla bacak ve kalçasından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Memduh S., Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı. Suçlu olduğu düşünülen Ahmed el-Melhem ise olay yerinde bıçakla birlikte yakalanıp gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

Şüpheli Ahmed el-Melhem, polise verdiği ifadesinde eşi S.Ç. ve Memduh S.’nin sürekli iletişimde olduğunu ve onları uyarmasına rağmen görüştüklerini belirtti. El-Melhem, “Memduh’a, eşimden ve ailemden uzak durması gerektiğini söylemiştim. Evin kapısı, çaldıktan 10 dakika sonra açıldı.Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” açıklamasını yaptı.