Sıhhiye Metro İstasyonu’nda Aile İçi Kavga Sonucu Ölüm

Ankara'da metroda vahşet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Sıhhiye Metro İstasyonu’nda Boşanma Davası Kavgaya Dönüştü

Ankara’nın Sıhhiye Metro İstasyonu’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasındaki Cafer Bozdemir ve Döne Bozdemir çifti arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Cafer Bozdemir, üzerinde bulunan tabancayı çıkararak eşi Döne Bozdemir’e ateş etti. Sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Döne Bozdemir, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın şahidi olan esnaf Yasin Sabırlı, “Silah sesi duydum. Metroya indiğimde 2 yaşlı adam, 1 kişinin üzerine çökmüştü. Silah da merdivenin önünde duruyordu. Daha sonra bir polis geldi. Adamın silahını ayağımın altına aldım, polise doğru itekledim ve ‘silahı al’ dedim. Daha sonra polisler, saldırgana kelepçeyi taktı ve yere yatırdı. Kadın böbreğinin arkasından vurulmuştu. Ardından diğer polisler de geldi. Sonra da ambulans geldi, sağlık ekipleri kadını götürdü. Kadın nefessiz yatıyordu. Saldırgan, ‘O benim karım’ dedi. Başka da bir şey demedi. Polisler adamı götürdü” açıklamasında bulundu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve saldırgan Cafer Bozdemir gözaltına alındı.