Şişli’de Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şişli'de eşini öldürüp kaçan katil zanlısı yakalandı

Şişli’de Gerçekleşen Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

11 Ekim Cuma günü saat 12.00 sıralarında Şişli, Kuştepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda polis ekipleri, bir ihbar üzerine olay yerine gitti. Yaralı olarak bulunan Gülcan U. derhal hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda cinayetin Gülcan U.’nun eşi Yılmaz U. tarafından işlendiğini belirledi. Kaçan şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenlendi ve Şişli’deki bir evde saklandığı tespit edilen Yılmaz U. polis ekipleri tarafından yakalandı. Operasyonda şüpheliyle birlikte olayda kullanıldığı değerlendirilen bir tabanca ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerde, şüphelinin daha önceden ‘uyuşturucu kullanmak’, ‘tehdit’, ‘hakaret’, ‘kişilerin huzurunu bozma’ ve ‘rüşvet’ gibi suçlardan kaydının olduğu belirlendi. Emniyetteki ifadesinde, şüphelinin eşiyle uzun süredir süren tartışmalar yaşadığını, olay günü de kavga ettiklerini anlattığı öğrenildi. Kendisini kaybettiğini ve amacının eşini yaralamak olduğunu söyleyen şüpheli, adliyeye sevk edildi.