Sokak Köpekleri Hülya Altunok’u Yaraladı

Sokak köpeklerinden kaçmaya çalışan kadının kolu ve burnu kırıldı

Köpek Saldırısında Yaralanan Hülya Altunok, Merdiven Kazası Geçirdi

Olay, Artvin’in Oltu ilçesinin Karayolları Mahallesi Esenevler bölgesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Annesini ziyaret etmek için yola çıkan Hülya Altunok, 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Köpeklerden kurtulmaya çalışan Altunok, dengesini kaybederek sokak arasındaki 12 basamaklı merdivenden yuvarlandı. Yaralanan Altunok, çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerin saldırısından kurtarıldı ve Oltu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan muayene sonucunda Hülya Altunok’un sağ kolu ile burnunun kırıldığı belirlendi.

Hastanede tedavisi devam eden Altunok, yaşadığı korkuyu şu sözlerle ifade etti: “Annemlere gitmek için yola çıktım. Bu sırada 4 sokak köpeği etrafımı sardı. Köpeklerden biri koluma biri bacağıma saldırdı. Onları korkutmak için ayakkabımı çıkarmak isterken dengemi kaybederek merdivenden düştüm. Bu sırada 2 köpek daha saldıracaktı, şans eseri vatandaşlar yardıma koştu. Onların olmaması durumunda durumum çok daha kötü olabilirdi.”

Kıyafetinin kalınlığının köpeklerin dişlerinin geçmesini engellediğini belirten Altunok, yetkililerden önlem alınmasını isteyerek şunları söyledi: “Benim başıma gelenler başkasının da başına gelmesin. Lütfen bir an evvel bu köpeklerle ilgili tedbir alınsın.”