Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel Hayatını Kaybetti

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in sağlık sorunları nedeniyle uzun zamandır tedavi gördüğü bilinmektedir. Maalesef, sabaha karşı İzmir’deki evinde hayatını kaybettiği açıklanmıştır. Tuncel, 63 yaşındaydı ve bir çocuk babasıydı.

Sözcü Gazetesi tarafından yapılan açıklamada, Tuncel’in geçen yıl kanser teşhisi konulduğu ve tedavisine o zamandan beri devam ettiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da Tuncel’in sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yapılmıştı.

“Tuncel, Söke’de çok sevilen bir isimdi ve başarılı bir belediye başkanıydı. Kendisi ölüm haberinin ardından birçok kişi tarafından üzüntüyle anıldı ve acılı ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuldu.” şeklinde açıklama yapan Sözcü Gazetesi, belediye başkanının ölümünün tüm Söke halkını derin bir üzüntüye boğduğunu belirtti.

Levent Tuncel, Söke Belediye Başkanı olarak görev yaparken, birçok projeye imza atmış ve Söke’nin gelişimine katkı sağlamıştı. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.