Sosyal Medyada Taciz Olayı

Sosyal medyada ‘X’ doktor travması

Sosyal Medyada Taciz İddiası

Sosyal medyada “Rey” kullanıcı adlı kadının paylaştığı bir olay büyük tartışma yarattı. “Rey” adlı kadın, bir doktor ziyaretinde yaşadığı taciz olayını sosyal medya platformunda paylaştı.

“Rey”, birkaç gündür yaşadığı böbrek ve kasık ağrıları nedeniyle hastaneye gittiğini ve yapılan ultrason sonucunda yumurtalıklarında kist olduğunu öğrendiğini belirtti. Muayene sırasında doktorun ileri gittiğini ve kendisini rahatsız ettiğini ifade etti.

Doktorun kadına yönelik sözleri ve davranışları da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadın, doktorun kendisine “Voleybol antrenörü müsün, bu boyunuzun güzelliği ondan mı geliyor?” gibi sorular sorduğunu ve daha sonra cinsel içerikli hareketlerde bulunduğunu belirtti.

Kadın, yaşadığı taciz olayını sosyal medyada paylaşarak destek aradığını ve benzer durumlarla karşılaşan diğer kadınlarla iletişime geçtiğini ifade etti. Sağlık Bakanlığı da konuyla ilgili inceleme başlattı ve soruşturma süreci devam ediyor.

Genç kadın, yaşadığı taciz olayına karşı sessiz kalmayarak hakkını aramaya devam edeceğini belirtirken, benzer durumlarla karşılaşan diğer kadınlara da destek çağrısında bulundu. Taciz olaylarına karşı gereken önlemlerin alınması ve suçluların cezalandırılması için mücadelelerinin süreceğini vurguladı.