Sultangazi Çıkışında Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı.

Sultangazi TEM Otoyolu'nda hafif ticari araç devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Sultangazi çıkışında meydana gelen trafik kazası, TEM Otoyolu Edirne istikametinde yaşandı. 34 FAL 853 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü, aracın kontrolünü kaybetti. Yaşanan bu kontrolsüz sürüş sonucu araç bariyerlere çarparak devrildi. Meydana gelen kazada aracın altında kalan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, ihbarın ardından olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, aracın altında kalan kişiyi kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Maalesef kişi kurtarılamadı ve cansız bedeni savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan sürücü ve yolcu ise olay yerindeki ambulansta tedavi edildi.

Kazanın ardından TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu yaşandı. Ancak, devrilen aracın olay yerinden kaldırılması ile birlikte trafik normale döndü. Yaşanan bu üzücü kazada aracın sürücüsünün dikkatli ve kontrollü bir şekilde araç kullanmanın önemi bir kez daha hatırlatmaktadır.