Süper Loto: Kazançlı Şans Oyunu ve Şeffaf Çekilişler

Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Süper Loto, haftanın üç günü olan Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21.30’da gerçekleştirilen bir çekiliştir. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Süper Loto oynamanın kuralları şu şekildedir: Oyun, 1 ile 60 arasında 6 adet sayının doğru tahmin edilmesine dayanmaktadır. Doğru tahmin edilen sayıların sayısına göre farklı miktarlarda ikramiye kazanılmaktadır. Kazanma oranı, oynanan kolon ve doğru bilinen numara adedine bağlı olarak değişiklik gösterir. Oyunseverler kolonlarını kendileri doldurabilecekleri gibi, sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabilirler. Süper Loto, 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği bir oyundur ve her kolonun fiyatı 3 TL’dir. Oyunun kurallarıyla ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar.

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturduğu teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Çekiliş süreçleri, “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standartları ve kurallarına uygun şekilde organize edilmekte ve şeffaflığa büyük önem verilmektedir. Çekilişler, Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü çekiliş makineleriyle ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenmektedir. Bu çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanmakta ve isteyen herkes çekilişe katılabilmektedir.