“Suriyeli Çocukların Evlendirildiği Düğün Görüntüleriyle İlgili Gaziantep Valiliği’nden Açıklama”

Görüntüler sosyal medyada konuşulmuştu... Gaziantep Valiliği'nden o iddialara yalanlama

Suriyeli Çocuklarla İlgili Sosyal Medyada Yayılan Düğün Görüntüleri Hakkında Gaziantep Valiliği’nden Açıklama

Sosyal medyada birkaç hesap tarafından 8 yaşında 2 çocuğun evlendirildiği düğün görüntüleri paylaşıldı. Bu görüntülerin Suriyeli çocukları gösterdiği ve düğünün Gaziantep’te gerçekleştiği iddiasıyla tepki çekti. Ancak Gaziantep Valiliği konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı ve şunları belirtildi:

“Görüntülerin geçen yıl paylaşıldığı ve Türkiye ile ilgisi olmadığı tespit edilmiştir. Bahse konu görüntülerin yurt dışında daha önce yaşanan bir düğünle ilgili olduğu, 2023 yılında paylaşıldığı ve başka ülke vatandaşlarına ait olduğu görülmüştür. Dolayısıyla, bu görüntülerin ülkemizle herhangi bir bağlantısının bulunmadığı ortaya çıkmıştır.”

Üçkuyu Köyü’nde Hareketsiz Bir Kişi Bulundu

Üçkuyu Köyü’nde Hareketsiz Bir Kişi Bulundu

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Üçkuyu köyü Çiftlikler yolunda dün sabah saatlerinde bir otomobilin sürücü koltuğunda hareketsiz olarak bulunan kişi, acil yardım çağrısı ile sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, araç içerisinde bulunan Arif Koçer’in hayatını kaybettiği ve boynunda kesici alet yaraları olduğu tespit edildi. Koçer’in cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Koçer’in 2 akrabasını gözaltına aldı.