Suriyeli Kardeşler Trafik Kazasında Öldü

Otomobilin çarptığı iki kardeş hayatını kaybetti

Kaza Sonucu Üzücü Olay: Suriyeli Kardeşler Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Dünkü saat 21.30 sularında Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı’nda meydana gelen kaza, büyük bir üzüntüye yol açtı. Süleyman Şah Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Suriye vatandaşı İsmail ile kardeşi Gays Ades, dedelerinin evlerinden bisikletleriyle kendi evlerine dönerken Emre M. yönetimindeki 37 KL 427 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandılar.

Kazayı gören çevredekilerin hemen sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine, yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Ne yazık ki, İsmail Ades, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kendisiyle birlikte Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edilen kardeşi Gays Ades de ağabeyinden yaklaşık 3 saat sonra hayatını kaybetti.

10 yıl önce Suriye’deki iç savaştan kaçarak Ankara’ya yerleşen Sabiha ve Mahmut Ades çiftinin 4 çocuğundan olan İsmail ve Gays’ın ölüm haberi, aileyi derin bir üzüntüye boğdu. Cenazeleri aileleri tarafından teslim alınan kardeşlerin defin işlemleri, Merkez Cami-i Kebir’de ikindi namazını müteakip gerçekleştirilecek cenaze töreninin ardından Çubuk Asri Mezarlığı’nda yapılacak.