Tahtakale Mahallesi’nde Kadına Şiddet Olayı

Avcılar'da sokak ortasında bir kadını feci şekilde darbetmişlerdi! 2 şüpheli serbest bırakıldı

Tahtakale Mahallesi’nde Kadına Şiddet Olayı

Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana gelen olayda, otomobilden inen bir grup kadın ve çocuğun, yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla tartışmaya başladığı bildirildi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen olayda, şiddete maruz kalan kadının “Anne” diye bağırdığı görüldü. Kadın arbede sırasında yere düşerken, bir başka kadın darbedilen kadını telefonla birini aramaya çalıştı. Ancak telefon görüşmesi sonunda şiddet devam etti ve kadına yumruk ve tokatlarla saldıran şüpheli, kadını otomobile götürdü. Şiddet olayı otomobilde de devam etti, kadın kendisini savunmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Olay sırasında kadına şiddet gösterildiğini fark eden bir adam, grup yanına geldi ve şiddet gösteren kişiye tepki gösterdi. Bu tepki üzerine şiddet gösteren kişi, tepki gösteren adama saldırdı ve sopalar ile taşların konuştuğu bir kavga yaşandı. Şiddet gören kadın kavgadan kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, iki taraf arasındaki kavga uzun süre devam etti. Trafikte de devam eden kavga sırasında tepkiye maruz kalan adam, kendisini sopa ve yumruklarla savunmaya çalıştı.

Polis ekipleri, cep telefonu kamerasıyla çekilen şiddet görüntülerini inceleyerek harekete geçti. Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde oturdukları belirlenen C.M. ve yakınları C.Ş. ile 18 yaşından küçük E.D. gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinde, evden kaçtıklarını belirtirken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.