Taksi Durağında Silahlı Saldırı Engelendi

'Taksi yok' yanıtını alınca durağa silahla ateş açtı

Taksi Durağında Silahlı Saldırı Girişimi Engellendi

Dün saat 16.00 sıralarında İstanbul Küçükçekmece Fatih Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kişi taksi durağına gelerek araç olup olmadığını sordu. Taksi durağı çalışanı, aracın olmadığını belirtmesi üzerine şahıs oradan uzaklaştı. Ancak bir saat sonra aynı şahıs silahla geri dönerek durağa karşı ateş açmaya başladı.

Olay sırasında durak çalışanı, saldırganın üzerine atlayarak içeriye doğru ateş etmesini engelledi. Saldırgan durak çalışanları tarafından etkisiz hale getirilirken, polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelerek şüpheliyi gözaltına aldı ve karakola götürdü.

Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken, durak başkanı Aydın Kılınç saldırıyı şu şekilde anlattı: “Birisi geliyor, taksi soruyor o an da aracımız yok. ‘Durakta araç yok, beklersen yardımcı oluruz’ diyoruz. Çekiyor gidiyor. Sonra geliyor, burada görevli arkadaşa silahla ateş ediyor. Üç silah sesi duyduk ama polis 2 tane boş kovan buldu. Üzerine sıkıyor ama Allah’a şükürler olsun ki yaralı yok. Ama arkadaşımıza öldürmeye ateş ediyor.”

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.