Tarlabaşı’nda Meydana Gelen Yangın Olayı Panik Yarattı

Beyoğlu'nda korkutan yangın! Mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Tarlabaşı Bülbül Mahallesi’nde Yangın Paniği

Tarlabaşı Bülbül Mahallesi Büyük Kırlangıç Sokak’ta meydana gelen yangın olayı büyük korkuya sebep oldu. Saat 14.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri, alevler ve yoğun duman nedeniyle mahsur kalan vatandaşları merdiven yardımıyla kurtardı. Özellikle, 1’inci katta mahsur kalan bir çocuk, itfaiyeciler tarafından dumanların arasından kurtarıldı.

Bir kadın ise yangın çıkar çıkmaz içeride kalan kedisini kurtarmak için itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, kadının kediyi taşıma çantasına koyarak güvenli bir şekilde binadan çıkarmasına yardımcı oldu.

Yangında yaralanan 11 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen yaralılar, tedavilerine başlandı.

Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. 1 bina tamamen kullanılamaz hale gelirken, 3 binada ise kısmi zarar meydana geldi.