TBMM’de Yeni Üye Kayıtları Yapıldı: Vedat Bilgin, Tahir Elçi’nin Eşi Türkan Elçi, Sadullah Ergin, Seda Sarıbaş ve Daha Fazlası…

Meclis’e tescilli güzel

Sarıbaş’tan Heyecan Dolu Açıklama: “Onurluyuz, Gururluyuz”

Son günlerin merakla beklenen siyasi gelişmesi gerçekleşti ve TBMM’deki partiler yeni üyelerini kaydettirdiler. Kayıt yaptıranlar arasında Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Diyarbakır Barosu’nun eski başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi, eski Adalet Bakanı DEVA Partili Sadullah Ergin, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Aydın’dan AK Parti listesinden Meclis’e giren eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş, Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili gazeteci-yazar Cengiz Çandar, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı, iş insanı Aydın Ayaydın’ın kızı AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, İYİ Parti Yozgat Milletvekili ve eski Bakan Lütfullah Kayalar da yer aldı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Seda Sarıbaş, duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade etti: “Onurluyuz, gururluyuz. En önemlisi heyecanlıyız. Heyecan, olmazsa olmazlarımızdan. Heyecanımız dorukta.”

Kayıtların yapıldığı sırada vekillerin hazırlamış olduğu yöresel ikramlar da devam etti.