Tekstil Atölyesinden Çalınan Kumaşlarını Geri Alındı.

Patron her cuma namazına gittiğinde harekete geçiyorlardı: 1 yıl boyunca kamyonu yanaştırıp milyonlarca liralık vurgun yaptılar

Tekstil Atölyesinden Hırsızlık Olayı

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi’nde bulunan bir tekstil atölyesinde yaşanan olayda, işçiler Mustafa Nama ve Suriye uyruklu mesai arkadaşı Ahmed el-Hüseyin, depodaki 500 top kumaşı gizlice çalarak yaklaşık 7 milyon lira değerindeki kumaşları kamyonete yüklediler.

Patron Selim K., iş yerinde kumaşların eksildiğini fark ederek polise ihbarda bulundu. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarının cuma günleri saat 12.00 ile 13.00 arasında kayıt tutmadığını tespit ederek, o saatlerde iş yerinin çevresinde bir kamyonetin bulunduğunu belirledi. Yapılan takip sonucunda şüpheliler Nama ve el-Hüseyin’in namaz vaktinde hırsızlığı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Nama, emniyette verdiği ifadesinde, “Patron ve diğer işçiler namaza gittiğinde hırsızlığı gerçekleştirdik. Borçlarımızı ödemek için çalıp değerinden düşük fiyata satıyorduk” dedi. Diğer şüpheli el-Hüseyin ise sadece kamyoneti ve alıcıyı ayarladığını iddia etti.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Nama ve el-Hüseyin tutuklandı. Çalınan kumaşların bir kısmı ise bulunarak sahibine teslim edildi.