Telefon Kavgası Düğün KatliamıgetYazar: Yazgülü Kalafat

Kına gecesinde damada kâbusu yaşattılar! Kuzenine söylediği sözden sonra ortalık savaş alanına döndü: 20 kişi salonu bastı

Telefon Kavgası Düğün Salonunu Kan Gölüne Çevirdi

26 Ağustos’ta Yamaçtepe Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda meydana gelen olayda, Yemliha Toprak ve Ayşenur Kızıltoprak’ın kına gecesi sırasında damat ve kuzeni arasındaki telefon kavgası kanlı bir olaya dönüştü. Damat, kuzenine “telefonu bırak, halaya gel” dediği sırada çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kısa sürede büyüyen tartışma sonucunda damat, sandalye ile kuzenine saldırdı. Davetlilerin araya girmesiyle kavga son bulsa da, Mehmet O. düğün salonundan kovuldu.

Ancak olay burada bitmeyip, Mehmet O. ve çalışanları daha sonra çekicilerle düğün salonunu bastı. Ellerinde demir sopalarla salona giren grup, halay çekerken Yemliha Kızıltoprak’a saldırdı. Damat ağır yaralanırken, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda saldırganların, damadın yakınları tarafından uzaklaştırıldığı ve ardından kovalandığı görüldü. Damat ve ailesi saldırganlardan şikayetçi olurken, kına gecesi sona erdi.

“En Mutlu Günümüz Zehir Oldu”

Damat Yemliha Kızıltoprak’ın babası Ahmet Kızıltoprak, oğlunun kuzenine yaptığı telefon çağrısı nedeniyle yaşanan olayın mutlu günlerini zehirlediğini dile getirdi. Kızıltoprak, kuzeninin küfür etmesi üzerine çıkan tartışmanın ardından oğlunun saldırıya uğradığını ve yoğun bakımda tedavi gördüğünü söyledi.

Ahmet Kızıltoprak, oğlunun sağlık memuru olduğunu ve nişanlısının da sağlıkçı olduğunu belirterek, saldırganların en ağır cezayı almasını istedi. Olayla ilgili 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.