Trafiği Tehlikeye Sokan Hatalı Park!

Polise hakaret edip üzerine otomobili sürmüştü... Baba ve oğluna 28 bin lira ceza

Otomobilini Hatalı Park Eden Sürücü ve Babası Trafik Polisini Şaşırttı

Dün saat 13.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi Ankara Caddesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Otomobilini hatalı şekilde park eden sürücü Ardahan A., trafik polisinin uyarısıyla karşılaştı. Ancak sürücü, otomobilini bir akrabasının alacağını belirterek hatalı park konumunda bırakma kararı aldı.

Trafik polisinin ikinci uyarısı sonrasında sürücünün babası Mustafa A. olay yerine geldi ve tartışma büyüdü. Trafik polisinin takviye ekip istemesiyle gerginlik arttı. Ardahan A., otomobilini trafik polisinin üzerine sürdü ve olay daha da büyüdü.

Takviye gelen polis ekipleri sürücü Ardahan A. ve babası Mustafa A.’yı gözaltına aldı. Trafik polisi, kendilerine hakaret eden bu kişiler hakkında şikayetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ancak şüpheliler, jandarma karakolunda verdikleri ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

Yaşanan bu olaylar ise cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sürücü ve babasına toplam 28 bin lira para cezası uygulandı. İkiliye, ‘Dur ihtarına uymama’ ve ‘Hatalı park’ gibi çeşitli maddelerden ceza kesildi.