Trafik Kavgası: Kartal’da Saldırı ve Takip!

Maltepe'de trafikte dehşet! Otomobilin önünü kesip camını kırdılar




Trafik Tartışması Can Düşmanı Olur: Kartal’da Olaylı Kavga!

Trafik Tartışması Kartal’da Kavgaya Dönüştü

Olay, günün ilerleyen saatlerinde D-100 Karayolu Bağlarbaşı mevkii Kartal istikametinde yaşandı. Emrah Şirin’in yönetimindeki araç ile 34 UIN 79 plakalı otomobil arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı trafik anlaşmazlığı çıktı.

Yaşanan tartışmanın ardından şüpheliler, Şirin’in aracını takip ederek Zümrütevler Köprüsü istikametine ilerledi. Şüpheliler, emniyet şeridinden çıkarak aracın yolunu kesti ve biri araçtan inerek taşıdığı cisimle aracın camına zarar verdi. Bu saldırı sonrasında araç sürücüsü olay yerinden uzaklaştı ve saldırganlar otomobili bir süre daha takip ettikten sonra kayboldu.

Olayın ardından Emrah Şirin, polis merkezine giderek aracına zarar veren kişiden şikayetçi oldu ve yaşanan olayı polise bildirdi.

O ANLAR KAMERADAYDI

Otomobilin camının kırıldığı anlar, sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, seyir halindeki aracın önü, emniyet şeridinden gelen başka bir araç tarafından kesiliyor. Araçtan inen bir kişi, elindeki cisimle aracın camını kırarak saldırı gerçekleştiriyor. Ardından Emrah Şirin’in kullandığı aracı bir süre daha takip eden saldırganlar, kameradan kayboluyor.