Tragik Bir Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Motosiklet Sürücüsü ve Yaralanan Yolcu: İdealtepe Başıbüyük Bağlantı Yolunda Yaşanan Olay

Motosiklet sürücüsü Mahmut Alperen hayatını kaybetti... Feci kaza kamerada

İdealtepe Başıbüyük bağlantı yolu üzerinde meydana gelen bir kaza sonucu yaşanan trajik bir olayla ilgili haber var. İddialara göre, 22 yaşındaki Mahmut Alperen Bölükbaşı’nın kontrolündeki motosiklet, hızla seyretmekteyken sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü Bölükbaşı ve arkasında yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki Lara V. yola savruldu ve yaralandı. Durumu fark eden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri hemen gelerek Mahmut Alperen Bölükbaşı ve Lara V.’ı hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, Mahmut Alperen Bölükbaşı yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybederken, Lara V.’ın ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza anının saniye saniye görüntülerini içeren bir otomobilin araç içi kamerasıyla elde edilen video kaydı da ortaya çıktı. Kayıtlarda hızla ilerleyen motosikletin bariyerlere çarptığı ve motosiklet üzerindeki iki kişinin yola savrulduğu görülüyor. Kazayı gören diğer sürücüler hemen durarak yaralılara yardım etmeye koştu.