“Türk Hava Yolları, Türkiye Ekonomisine Büyük Katkılar Sağlıyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan THY Yönetim Zirvesi mesajı: Türkiye'nin en değerli markası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video mesajıyla 2024 yılında başladığımız büyük hedeflerimize ulaşma yolunda attığımız emin ve kararlı adımlar hakkında konuştu. “Türkiye Yüzyılı” vizyonu kapsamında havacılık alanında ülkemizin başarısı artmaktadır.

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin en değerli markası olmanın yanı sıra dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu şirketi olmasıyla da tanınmaktadır. 2023 yılına göre Türk Hava Yolları, ülkemiz ekonomisine 56 milyar dolarlık bir katkı sağlamış ve yaklaşık 16 milyar dolarlık hizmet ihracatı yaparak liderliğini pekiştirmiştir.

Antalya, dünya turizminin parlayan yıldızı olarak Türk Hava Yolları sayesinde önemli bir pay elde etmektedir. Türk Hava Yolları’nın elde ettiği tüm bu başarıları takdirle karşılıyor ve size, bu başarıların mimarları olarak gördüğümüz kardeşlerimize gönülden tebriklerimi iletiyorum. Geleceğe yönelik vizyonumuzun anlamlı bir yansıması olarak değerlendirdiğimiz 350 uçaklık siparişinizi de son haftalarda duyurmanız bizi memnun etti.