Türkiye’de Son Seçimlerde Yaşanan Siyasi Sarsıntı ve AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıldönümü Coşkusu

Emekli adımı yıl sonuna kadar atılacak

TÜRKİYE’DE SON SEÇİMLERDE YAŞANAN SİYASİ SARSINTI

Son seçimlerden yaklaşık 3 ay önce ülkemizde tarihin kritik bir dönemi yaşandı ve milletimizin takdiriyle birlikte hizmet etme şerefine nail olduk. Ancak, seçim sonuçları açıklanmasının üzerinden 28 Mayıs geçmesine rağmen Türk siyasetindeki sarsıntılar hala devam ediyor. Muhalefetin sık sık skandallarla gündeme gelmesi bunun sadece görünen kısmıdır. Asıl büyük skandallar ve vahim pazarlıklar hala kamuoyunun bilgisi olmayan şeylerdir. CHP Genel Başkanı’nın, toplam oyu yüzde 1 bile olmayan siyasi partilere devletin kritik birimlerini sunması ve bölücü örgütün siyasi uzantılarına vaatte bulunması bizleri derinden üzmektedir. Geçen süre zarfında ülkemizin büyük bir uçurumun kenarından nasıl döndüğünü sürekli hatırlatıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü programında partililerle bir araya geldiler.

SORULARIN CEVAPLARI MERAK EDİLİYOR

Halkımız, siyasi tercihlerine bakmaksızın şu soruların cevaplarını merak ediyor. Her partiye bakanlık vererek, oy oranına bakmadan devleti rehin verdiğiniz doğru mu? Kandil’deki terör baronlarına ne vaatte bulundunuz? Pensilvanya’daki hainlere ne sözler vererek, onları milletin sinir uçlarıyla oynatmaya kadar giden duruma getirdiniz? Amerika’daki kişilerle yaptığınız görüşmelerde neler konuştunuz? Seçim gecesi daha sandıkların 3’te 1’i bile açılmadan kazandığınız tiyatroyu hangi amaç için sergilediniz? YSK’dan Anadolu Ajansı’na kadar devletin kurumlarını niçin hedef aldınız?

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ

CHP’nin hayal sattığı seçmenlerden özür dilemek yerine anket şirketleriyle hareket edip özgürce düşünebilmesi gereken insanlara hakaret etmeleri son derece üzücüdür. Milli iradeyi hafife alanların, kutu kola muamelesi yapmaları ise onların ne şekilde düştüklerini gözler önüne sermektedir. Bu tablo, bizim işimizi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonun insanlarımızın hayatında yarattığı sıkıntıları gidermek için kararlı bir şekilde adımlar atıldığını belirtti. Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını ifade ederek, otomobil fiyatlarının yavaş yavaş stabilize olduğunu ve emlak-kira piyasasının da yakında dengeye kavuşacağını söyledi. Açgözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat artışlarının durmasıyla birlikte insanlarımızın daha da rahatlayacağını belirtti. İhracat, istihdam ve yatırımlar konusunda herhangi bir sorunları olmadığını ifade eden Erdoğan, emeklilerin sorunlarının farkında olduklarını ve yıl sonuna kadar gerekli adımları atacaklarını sözlerine ekledi. Üniversiteli gençler ve ev hanımlarına verilen sözlerin arkasında olduklarını ve onları tek tek yerine getireceklerini vurguladı.

AK PARTİ’NİN 22. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKUSU

AK Parti’nin 22. kuruluş yıldönümü coşkusunu dün AK Parti tarafından düzenlenen bir törenle kutlandı. Törende, eski bakanlardan İbrahim Özdemir de AK Parti’ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Özdemir’e rozetini taktı.

BAHÇELİ’DEN ÖZEL ARANJMAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise AK Parti’nin 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla özel bir çiçek aranjmanı gönderdi. Türk Bayrağı motifine sahip olan aranjmanda, 1071 Malazgirt Zaferi anısına 1071 adet kırmızı ve beyaz güllerle bayrak oluşturuldu. 22 adet beyaz orkide ve 100 adet kasımpatı çiçeği de törende kullanıldı.